359 87 880 8167
BG

Назначете среща

  • Назначете среща
  • Преглед и изпращане
  • Готово

Информацията за Вашата среща

Предпочитано време за среща

Условия за ползване

Записването на час с университетска болница Medipol на този уебсайт е само за записване. Университетската болница Medipol, нейните служители, всеки лекар или клиницист, с които е направена среща чрез използването на този уебсайт, не предоставя автоматично на долуподписания медицински съвет, диагностична или терапевтична процедура, докато долуподписаният не бъде регистриран лично в университетска болница Медипол. В случай на лично заявление, уреждане на час и всяка процедура, приложена чрез писмено съгласие на пациента, всеки спор или иск (включително искове за наранявания), свързани със здравни услуги, получени от Университетска болница Медипол, които не са разрешени по взаимно съгласие, са предмет на турското законодателство и изключителната юрисдикция на съответния съд в Турция **Щракването върху бутона по-долу означава съгласие с посочените по-горе Условия за ползване. Съгласете се с Условията и поискайте преглед и изпратете други подробности Назад Потвърдете Готово

Вашата заявка за среща е изпратена успешно до един от нашите представители за запитване. Ако не го получите, нашият отговор може да е бил филтриран по погрешка като СПАМ. Проверете дали е в папката „junk“ или „spam“. И се уверете, че нашите отговори не са филтрирани от вашия софтуер за електронна поща или вашия доставчик на интернет услуги.

Стигането до болницата е лесно. Нашите представители на летището са на разположение, за да ви помогнат на гишето на Medipol близо до изход 10 (зона C) в зоната на пристигане. Можете също да изтеглите карта от нашата страница с карти и упътвания.

Как трябва да се подготвите за всички срещи в Медипол?

Ако сте нов пациент, моля, заповядайте 30 минути преди уговорения час при Вашия лекар, за да можете да се регистрирате и прегледате жизнените показатели. Моля, донесете списък с всички лекарства или билкови лекарства, които приемате в момента. Ако сте застрахован, моля, носете със себе си и вашата застрахователна карта или документи за полица. Всички пациенти под 20 години също трябва да бъдат придружени от родител или официален настойник, в случай че е необходимо разрешение за процедура.